Kedves Jelentkezőnk!
Üdvözlünk az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ online szintfelmérő rendszerében.


Programunkat azért fejlesztettük ki, hogy könnyebben és gyorsabban megtaláld a neked megfelelő nyelvi kurzust. A szintfelmérés menete a következő:

  1. Regisztráld magad Neptun-kódoddal és egy tetszőleges jelszóval.
  2. Válaszd ki a listából azt a nyelvet, melyet tanulni szeretnél. Válaszd ki, hogy alap-, közép- vagy felsőfokú tanfolyamra készülnél (ha két szint közötti tanfolyamot választanál, akkor mindig a magasabb szintű feladatsort válaszd).
  3. Az ELTE ITK tanulmányi irodájában rövid időn belül tesztírási jogosultságot adnak neked, erről e-mailben értesülsz.
  4. Ezután bármikor megkezdheted a szintfelmérőt. Megoldása nincs időkorláthoz kötve, és ha valamiért meg kell szakítanod a munkát, később folytathatod. Az általunk javasolt időkeret 25-30 perc. A feladatlap kitöltéséről a tanulmányi iroda értesül, és e-mailben megírja, hogy milyen szintű tanfolyamra érdemes jelentkezned. Ha eredményed túl jó vagy túl gyenge a választott szinthez képest, új tesztírási lehetőséget kaphatsz egy másik szintre.
  5. A megírt szintfelmérődet a kezdőoldalról a jelszavaddal belépve magad is ellenőrizheted.


Felhívjuk a figyelmedet, hogy az online szintfelmérő „műfaji” korlátainál fogva nem tud teljesen pontos képet adni a nyelvtudásodról, ezért az e-mailben küldött javaslatunk is csak tájékoztató jellegű, és a későbbiekben pontosításra szorulhat. Közös munkánkat segíted, ha a javasolt megoldási időt betartod és a feladatokat segédeszközök igénybevétele nélkül, egyedül oldod meg.


A felmérőhöz Internet Explorer 10 vagy 11vagy Google Chrome böngésző szükséges!

Diák
  Felmérő írása

  A megírt felmérők megtekintése

Tanár
  Intézeti adminisztrációs felület