Kedves Hallgató!
Üdvözlünk az Idegennyelvi Továbbképző Központ online szintfelmérő rendszerében!


Programunkat azért fejlesztettük ki, hogy könnyebben és gyorsabban megtaláld a neked megfelelő nyelvi kurzust. A szintfelmérés menete a következő:

1. Kiválasztod a listából azt a nyelvet, melyet tanulni szeretnél.
2. Kitöltöd és elküldöd az online regisztrációs adatlapot.
3. Az ITK Oktatási Osztályán erről automatikusan jelzést kapnak, és rövid időn belül tesztírási jogosultságot adnak neked, amiről e-mail-ben értesülsz.
4. Ezután bármikor megkezdheted a szintfelmérőt. A feladatok megoldása nincs időkorláthoz kötve, és ha valamiért meg kell szakítanod a munkát, később folytathatod. Az általunk javasolt időkeret 25-30 perc.
5. A szintfelmérő teszt befejezéséről munkatársaink azonnal értesülnek, megnézik a program által összesített eredményedet és ennek alapján e-mail-ben megírják, hogy milyen szintű kurzusra érdemes jelentkezned. Ha eredményed túl jó vagy túl gyenge a választott szinthez képest, új tesztírási lehetőséget kaphatsz egy másik szintre.
6. A megírt szintfelmérődet a kezdőoldalról a jelszavaddal belépve magad is ellenőrizheted.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az online szintfelmérő "műfaji" korlátainál fogva nem tud teljesen pontos képet adni a nyelvtudásodról, ezért a levélben küldött javaslatunk is csak tájékoztató jellegű és a későbbiekben pontosításra szorulhat. Közös munkánkat segíted, ha a javasolt megoldási időt betartod és a feladatokat segédeszközök igénybevétele nélkül, egymagadban oldod meg.


A felmérőhöz Internet Explorer 6+ böngésző szükséges!

Diák
  Felmérő írása

  A megírt felmérők megtekintése

Tanár
  Intézeti adminisztrációs felület