Kedves Hallgató!
Üdvözlünk az Idegennyelvi Továbbképzõ Központ online szintfelmérõ rendszerében!


Programunkat azért fejlesztettük ki, hogy könnyebben és gyorsabban megtaláld a neked megfelelõ nyelvi kurzust. A szintfelmérés menete a következõ:

1. Kiválasztod a listából azt a nyelvet, melyet tanulni szeretnél.
2. Kitöltöd és elküldöd az online regisztrációs adatlapot.
3. Az ITK Oktatási Osztályán errõl automatikusan jelzést kapnak, és rövid idõn belül tesztírási jogosultságot adnak neked, amirõl e-mail-ben értesülsz.
4. Ezután bármikor megkezdheted a szintfelmérõt. A feladatok megolink azonnal értesülnek, megnézik a program által összesített eredményedet és ennek alapján e-mail-ben megírják, hogy milyen szintû kurzusra érdemes jelentkezned. Ha eredményed túl jó vagy túl gyenge a választott szinthez képest, új tesztírási lehetõséget kaphatsz egy másik szintre.
6. A megírt szintfelmérõdet a kezdõoldalról a jelszavaddal belépve magad is ellenõrizheted.dása nincs idõkorláthoz kötve, és ha valamiért meg kell szakítanod a munkát, késõbb folytathatod. Az általunk javasolt idõkeret 25-30 perc.
5. A szintfelmérõ teszt befejezésérõl munkatársaink azonnal értesülnek, megnézik a program által összesített eredményedet és ennek alapján e-mail-ben megírják, hogy milyen szintû kurzusra érdemes jelentkezned. Ha eredményed túl jó vagy túl gyenge a választott szinthez képest, új tesztírási lehetõséget kaphatsz egy másik szintre.
6. A megírt szintfelmérõdet a kezdõoldalról a jelszavaddal belépve magad is ellenõrizheted.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az online szintfelmérõ "mûfaji" korlátainál fogva nem tud teljesen pontos képet adni a nyelvtudásodról, ezért a levélben küldött javaslatunk is csak tájékoztató jellegû és a késõbbiekben pontosításra szorulhat. Közös munkánkat segíted, ha a javasolt megoldási idõt betartod és a feladatokat segédeszközök igénybevétele nélkül, egymagadban oldod meg.


A felmérõhöz a következő böngészők használhatók: Internet Explorer 10,11 és Google Chrome

Diák
  Felmérõ írása

  A megírt felmérõk megtekintése

Tanár
  Intézeti adminisztrációs felület